Измена
Отправлено 03 Март 2010 - 21:27
Кайенн (03 Март 2010 - 21:10):
Ой, Маш,умеешь ты так,одной фразой
Однажды ты узнаешь, что такое настоящая любовь, она и горькая и сладкая; я думаю, горечь для того, чтобы лучше оценить сладость.
Отправлено 11 Май 2010 - 15:07
Цитата
Отправлено 12 Май 2010 - 01:32
Отправлено 12 Май 2010 - 15:05
Цитата
это из серии "не себе, ни людям"
Я хочу заниматься с тобой всеми словами.
Я хочу чтобы, где больно - туда целовали.
Отправлено 12 Май 2010 - 15:58
Отправлено 28 Июль 2010 - 09:14
Повна історія тут і тут (комменти також "Доставляют")
Якщо коротко, то
Цитата
- Пока мы не говорили об этом с мужем. Думаю, разговор рано или поздно случится. Выхода два: либо он примет ситуацию как она есть. Либо мы с ним расстанемся. Поясняю. Я не хочу уходить от него. Он мой друг, мы прожили с ним долгие годы, у нас как-то все устроилось. Не хочется ничего менять или ломать. Да, у нас давно нет секса, разве по праздникам. Может быть, у него кто-то есть, я не хочу за ним следить и не буду. Но я прекрасно понимаю, что, если мы расстанемся, мне будет его не хватать, будет не хватать нашего общего дома. Тем не менее даже ради этого я не считаю, что должна отказаться от жизни, запереть себя. Для меня брак - союз свободных людей. Человек не может быть собственностью другого. Это унизительно для обоих. Я не хочу ограничивать его, но и себя тоже. Мы прожили с ним прекрасную жизнь, но она не должна превращаться в пытку ни для него, ни для меня.
І на прикінці
Цитата
Чи є це припустимим (за вашими ж, звичайно, мірками)? "Любов нєгаданно нагрянєт" і все таке
Особисто мені здається, що історія суто матеріальна (особливо з боку хлопця) і зачепило, як класно можна прикритися "у них кохання, а хто проти - ті заздрісники і дурні".
Коротше кажучі, давайте обговоримо
Отправлено 28 Июль 2010 - 09:34
то, что женщина хочет напоследок ощутить страсть и все такое тоже ясно, мужа она ведь не держит, пусть гуляет если хочет - это выход для многих таких семей.
Отправлено 28 Июль 2010 - 09:41
Отправлено 28 Июль 2010 - 11:55
Якщо в них дійсно гармонійні партнерсські стосунки, то руйнувати їх заради захоплення я не бачу резону. З коханцем я не думаю, що в неї любов, просто закоханість, пристрасть, емоції.
Раніше я теж дуже категорично ставилась до зради, але за 5 років багато чого переосмислила. Мій чоловік для мене дуже близький друг і ідеальний супутник життя, я дуже його кохаю, але не можу загадати як розвиватимуться наші стосунки і які труднощі нас чекають. Проте мені важко поки що уявити щось, що наш шлюб не пережив би, бо він базується не лише на почуттях. Не кажу, що готова до зради або припускаю її, але в теорії я проти розірвання дійсно міцьного шлюбу через це. Хоча і зрада зраді різниця...
Знаю багато пар, схожих на описану і не схильна їх осуджувати. Єдине чого не розумію, навіщо про адюльтер розповідати половинці або взагалі будь-кому?
Ще тітка розповідала про знайоме подружжя. В них давно минуло кохання і вони розійшлися, але живуть разом. Здається навіть розлучені, в них окремі бюджети, навіть господарства, проте спільний будинок. Не роз"їхалися вони, бо їм зручно і цікаво вдвох. В кожного є особисте життя, але не настільки серйозне, щоб вже будувати щось нове (обом під 60). Вони вирішили, що їм разом комфортніше доживати життя, ніж у самотності (і горезвісна склянка води забезпечена).
Ця пара викликає в мене лише повагу. Не меншу повагу викликає і вірність та любов до смерті, просто (моє улюблене
Отправлено 28 Июль 2010 - 12:03
beshketnycya (28 Июль 2010 - 11:55):
а з хворої голови на здорову перекласти.
Отримати прощення і жити собі у задоволення, а "думає нехай кінь, у нього голова велика".
Отправлено 28 Июль 2010 - 13:33
Я не вірю у щасливі мезальянси, вважаю що порозуміння у таких стосунках скоріше виключення ніж правило.
І в будь-якому разі це не є (для мене) красива історія кохання: мені здається, що її той молодик кохає не за красиві очі,а за більш конкретні речі.
Я розумію, що за довгі роки подружньго життя усіляке може бути, але якщо поважаєш свого партнера, то не будеш пропонувати йому бути третім (лиш у тому випадку коли знаєш, що його це задовольнить, а по тексу там зрозуміло, що поки що чоловік не знає), коли він пройшов з тобой довгі роки ставлення. Тим більш у тріо з людиною на які падають підозри у тому, що їй цікаво те, що ви довгими роками здобували (матеріальні блага)
І мене завжди веселить "а кто меня не любит, тот просто мне завидует" як співає Тіматі. Тобто, виноситься на розсуд загалу історія і всі хто не згоден з думкою автора - ті заздрісники, ханжі і нічого не розуміють у коханні.
Отправлено 28 Июль 2010 - 15:44
А загалом, історій про молодих дельфінів обох статей в житті так багато
Вход

Цитата