Lunita (28 Июль 2010 - 13:33):
Я читала ті пости повністю і з думкою автора категорична не згодна.
Я не вірю у щасливі мезальянси, вважаю що порозуміння у таких стосунках скоріше виключення ніж правило.
І в будь-якому разі це не є (для мене) красива історія кохання: мені здається, що її той молодик кохає не за красиві очі,а за більш конкретні речі.
Я розумію, що за довгі роки подружньго життя усіляке може бути, але якщо поважаєш свого партнера, то не будеш пропонувати йому бути третім (лиш у тому випадку коли знаєш, що його це задовольнить, а по тексу там зрозуміло, що поки що чоловік не знає), коли він пройшов з тобой довгі роки ставлення. Тим більш у тріо з людиною на які падають підозри у тому, що їй цікаво те, що ви довгими роками здобували (матеріальні блага)
І мене завжди веселить "а кто меня не любит, тот просто мне завидует" як співає Тіматі. Тобто, виноситься на розсуд загалу історія і всі хто не згоден з думкою автора - ті заздрісники, ханжі і нічого не розуміють у коханні.
Ой, якщо чесно, Тонь, то я навіть відкрити посилання не спромоглася.

А в наведеній цитаті закцентувала увагу, на фразах про стосунки з чоловіком і збереження сім"ї. Тому наведені роздуми стосуються лише цього.
У суть стосунків баришні з коханцем не заглибювалась. Як на мене, то це навряд кохання, і справа навіть не в грошах. Просто якщо кохаєш, то на такий компроміс не підеш...
Ясно, що пропозиція лямур де труа повагою і не пахне. Я вже наводила свою думку на рахунок навіть простого викриття інтрижки...
Єдине, що позиція аля Тіматі, як ти кажеш дійсно дратує. Хоча про поблажливість та шаблони він має рацію взагалі