Лучший женский форум Украины: Измена - Лучший женский форум Украины

Перейти к содержимому

• (8 Страниц)
  • +
  • « Первая
  • 6
  • 7
  • 8
  • Вы не можете создать новую тему
  • Вы не можете ответить в тему

Измена Оценка: -----

#141 Пользователь офлайн   Lunita Иконка

• Завсегдатай
  • Иконка

Отправлено 28 Июль 2010 - 16:03

Просмотр сообщенияКайенн (28 Июль 2010 - 15:44):

А мене найбільше здивувала абсолютна відсутність у молчєла чоловічого самолюбства. Не просто утриманець, а ще й одруженої жінки...тобто, наче на шиї її чоловіка))))
А загалом, історій про молодих дельфінів обох статей в житті так багато :lol:

нє, ну він жеж зробив реверанс, що спочатку був проти подарунків, але зрозумів, що приймаючи їх робить її щасливою. Ти шо? як нормальний чоловік та не зробить жінці таку маленьку послугу :)
семь тысяч ежиков могут убить слона. но съесть не могут. сколько в мире бессмысленной жестокости

#142 Пользователь онлайн   beshketnycya Иконка

• Прописавшийся
  • Иконка
  • ГородХарьков

Отправлено 28 Июль 2010 - 18:36

Просмотр сообщенияLunita (28 Июль 2010 - 13:33):

Я читала ті пости повністю і з думкою автора категорична не згодна.
Я не вірю у щасливі мезальянси, вважаю що порозуміння у таких стосунках скоріше виключення ніж правило.
І в будь-якому разі це не є (для мене) красива історія кохання: мені здається, що її той молодик кохає не за красиві очі,а за більш конкретні речі.
Я розумію, що за довгі роки подружньго життя усіляке може бути, але якщо поважаєш свого партнера, то не будеш пропонувати йому бути третім (лиш у тому випадку коли знаєш, що його це задовольнить, а по тексу там зрозуміло, що поки що чоловік не знає), коли він пройшов з тобой довгі роки ставлення. Тим більш у тріо з людиною на які падають підозри у тому, що їй цікаво те, що ви довгими роками здобували (матеріальні блага)

І мене завжди веселить "а кто меня не любит, тот просто мне завидует" як співає Тіматі. Тобто, виноситься на розсуд загалу історія і всі хто не згоден з думкою автора - ті заздрісники, ханжі і нічого не розуміють у коханні.

Ой, якщо чесно, Тонь, то я навіть відкрити посилання не спромоглася. :pardon: А в наведеній цитаті закцентувала увагу, на фразах про стосунки з чоловіком і збереження сім"ї. Тому наведені роздуми стосуються лише цього.
У суть стосунків баришні з коханцем не заглибювалась. Як на мене, то це навряд кохання, і справа навіть не в грошах. Просто якщо кохаєш, то на такий компроміс не підеш...
Ясно, що пропозиція лямур де труа повагою і не пахне. Я вже наводила свою думку на рахунок навіть простого викриття інтрижки...
Єдине, що позиція аля Тіматі, як ти кажеш дійсно дратує. Хоча про поблажливість та шаблони він має рацію взагалі
Неудачники верят в удачу. Удачливые люди верят в себя!

• (8 Страниц)
  • +
  • « Первая
  • 6
  • 7
  • 8
  • Вы не можете создать новую тему
  • Вы не можете ответить в тему

1 человек читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей