Мисс Крым (04 Февраль 2010 - 20:34):
Маш, а обычная Инфарникс с бесклеточным коклюшным компонентом-нет?
А почему КПК не нужно? в принципе это не такие уж серьезные болезни на самом деле (особенно краснуха), а паротит если что до 14 лет сделаете.
А пневмония помогла в смысле получить отвод от прививок на некоторое время?
Так школярам вже в принципі коклюш не колять - після 2х років ця хвороба перестає бути аж надто небезпечною. Тільки АДС.
КПК - це незрозуміле мені щеплення... Ну хіба що, кір...і то. Хай краще перехворіють у дитинстві. До речі, я щеплена-перещеплена, звалилась з кіром
разом з 90% всього дитячого санаторію. Повально хворіли. І це у совдепію, коли ні купованих довідок, ні відкосів...
Да, були змушені підписати карту. Тепер медсестра гундить, але поки не нав*язливо. Еслі шо - чоловік піде поговорити.
Імунітет - не час у боулінгу, раптово не закінчується, а досі син щеплений під зав*язку. Ще питання тільки, хто ж витриваліше...
Un Petit Soleil (05 Февраль 2010 - 11:49):
а можно сокращения писать в полном варианте, а то мне, несведущей в медтерминологии, приходится сильно часто в гугль лазить....

А шо, а де терміни?
АКДС і КПК - назви щеплень.
Legallyblonde (05 Февраль 2010 - 14:17):
Машенька, от ти в нас така теплолюбива, а якусь країну з "теплих" відмовилась би відвідати? Якщо так, то яку і чому?
І ще - що на нинішньому етапі життя вважаєш найбільшим своїм досягненням?
п.с. Я теж обожнюю шанс

От знаєш, недавно якраз з чоловіком говорили, що жодного бажання в Азію летіти... Чи то цунамі те страшне так відразило, чи революції торішні, чи, швидше, хвороби, інфекції і паразити.
Гоа для мене - взагалі закрита тема. Туди ж Шрі-Ланка. Чогось і в Китай не хочеться
Покі що - десь так.
Найбільшим досягненням на нинішньому етапі чесно вважаю диплом, вирваний зубами, ногами і кігтями без академки. Словами не описати, чого воно мені вартувало.
Щастя - це не мета, це шлях.